Mottagning

    På Ejra tar vi emot sällskapsdjur med stora och små problem. Vi är angelägna om att se till alla djurs lika värde och lägger stor vikt vid ge alla djur så goda förutsättningar som möjligt. Vi har tex ett eget väntrum för katter för att de ska slippa vänta på sin tur tillsammans med en skrämmande hund, precis som hunden slipper stressa upp sig i onödan med att fundera på vad som finns i kattburen.

    Vi gör avancerade medicinska och ortopediska utredningar och har tillgång till avancerad utrustning i form av ultraljud, digital röntgenteknik och eget laboratorium med en utbildad Biomedicinsk analytiker.

    Våra veterinärer är erfarna och välutbildade, bla finns här en Specialist i hunden och kattens sjukdomar. På Ejra finns veterinärer med fördjupade kunskaper i hudproblem, allergier, invärtes medicin, hältor, halsproblem och fertilitet.

    I de fall det krävs ytterligare specialistkompetens har vi ett väl utvecklat nätverk av specialister där vissa kommer till oss med jämna mellanrum. Ibland räcker det med att vi har stöd via telefon men ibland remittera vidare och ev uppföljande återbesök sköts här.