Varför Välja Ejra?

  Välj din husveterinär

  Du kommer att kunna välja vilken veterinär du vill träffa vid besöket, en husveterinär som följer dig och ditt djur i framtiden. Det finns många fördelar med att ha sin husveterinär. Vi kan skapa en långsiktigt relation och få en helhetssyn för dig och ditt djur. En annan fördel med den lilla kliniken är att det förhoppningsvis blir mindre stress både för djur och människor.


  Drop in vaccination

  För vanliga besök behövs tidsbokning, men för vaccination kan du bara komma förbi. Som vanligt på drop in, kan det bli lite väntetid om arbetsbelastningen är hög. Under sommaren hoppas vi du har överseende med att det kan bli väntetider under lunchtid!


  Inlämnade djur

  Ibland kan man behöva lämna in sitt djur i samband med vård eller operation. Då får de en egen rymlig bur med filt att ligga i. Hundarna rastas regelbundet och katterna får en låda med kattsand som rengörs flera gånger per dag. Mat får de också om det inte på grund av besöket inte får äta! Och en vattenskål förstås!


  Narkosövervakning

  Vi har avancerad utrustning för övervakning av narkos med kontroll av syremättnad, blodtryck och puls. Vår personal har lång erfarenhet av att söva djur.


  Våra Djursjukskötare

  Har tillsammans över 60 års erfarenhet av djursjukvård! Det har kommit ny lagstiftning kring vilka som får jobba som djursjukskötare, just nu gäller övergångsregler och 1 av våra sköterskor är på väg att ta legitimation som djursjukskötare.


   

  Husse & Matte Service Ingår!

  I väntrummet finns lite fika och tidningar för de vuxna djurägarna om man får vänta på sin tid. Dessutom så har vi butik och ett extra väntrum för katter. Vi är bland annat återförsäljare för Royal Canins och Hill´s foder. Hos oss kan du få kvalificerad rådgivning kring eventuella sjukdomsproblem som kan underlättas med olika foder. Naturligtvis säljer vi även foder för friska hundar och katter. Många hundar och katter lider av övervikt, kom gärna in och väg din hund med jämna mellanrum.

  Vi har ett ”kryp-in” för kattpatienterna som brukar uppskatta att inte behöva dela väntrum med hundarna!

  Vi ser fram emot att träffas!